Little Italy

Standard

20131230-070146.jpg

Min sista kväll och jag hade siktet på pasta. Eftersom jag praktiskt taget bor i Little Italy så borde det inte vara några konstigheter. Men de ”genuina” italienska restaurangerna på Mulberry street är inte så himla lockande faktiskt. De känns snarare som en turistfälla och kvarleva från decennier sedan.

Också en turistfälla, men en mer uppdaterad och modern sådan är Italian food center. Modern och väldigt trevlig italiensk restaurang.

Jag åt i baren, ibland känns det bättre än att sitta själv vid ett bord. Man skulle kunna säga att det finns fördelar och nackdelar med det. Nackdelen är att du är i bartenderns ägo och du är tvungen att småprata dig igenom middagen vare sig du vill eller inte. Fördelen är att när notan kommer så reflekterar den oftast inte vad du ätit och druckit. Alltså, var trevlig mot bartendern och halva notan är borta. (Det kan vara så att det här bara gäller när man är ensam tjej vid baren.)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s