New York-boken

Standard

En 450 sidor lång bok utan bilder kanske inte låter som den mest spännande guiden inför en resa. Men Martin Gelin och Eva Wisten har verkligen gjort sin hemläxa och ägnat de senaste sex åren i New York att hitta innehållet till den här omfattande guideboken som kom ut för bara ett par månader sen.

Den tar dig bortom de värsta turistfällorna och kräver kanske emellanåt lite förkunskap för att verkligen uppskatta dess innehåll. Men den kommer lätt följa med mig på hela resan och jag kommer nog att beta av en hel del tips från den.

Annons

»

  1. Stod och fingrade på den i bokhandeln idag men la lydigt ner den, sänkte blicken och gick ut. Varför? Jo för jag har ingen resa till NY bokad. Men jag har din blogg. Avundsjuk? Jag? Nä?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s