East Village by morning

Standard

Jag känner mig inte särskilt jetlaggad och sover bra, förutom att jag vaknar ganska tidigt på morgonen. I morse passade jag på när temperaturen bara låg och lurade på 30-strecket att ta en tretimmars promenad i East Village. En söndagmorgon mellan 7 och 10 är det ganska öde. Kontrasterna i området blir uppenbara när handlarna som spolar trottoarer och sopar bort skräp utanför sina butiker måste gå slalom mellan uteliggarna som ligger rakt på trottoarerna och sover.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

»

  1. Åh, mina gamla kvarter… så får man säkert inte säga när man bara varit på tre veckolånga besök i NYC, men just kring Rivington bodde jag och hängde som mest. Kom ihåg: Du MÅSTE käka brunch på Freemans åtminstone 1 gång! Och har du hunnit till Habana än? Kraaaaaaam!

    • Klart man får säga så! Ska försöka hinna med Freemans. Gick förbi Habana igår men det var inte läge för en majskolv just då. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s