Vinlurre på B Bar

Standard

Jag gillar verkligen B Bar. Tidigare har jag bara varit där på kvällstid när det är betydligt mer folk. På tisdagar har de gay-klubb till exempel, då ser det inte ut som det gjorde under lunchen idag. Men eftersom det här stället ligger knappt 100 meter från där jag bor så passade jag på att ta en vinlunch i deras trädgård idag. Det är absolut inte sista gången jag är där i sommar, det är jag helt säker på.

Annons

»

  1. Pingback: Två favoriter « Att bygga luftslott i betongdjungeln

  2. Pingback: Back at B Bar and Bowery « Emmas New York

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s