Macaron Café

Standard

Fortfarande är cupcaken herre på täppan när det kommer till New York-bornas favoritbakelse, men nu kommer macaronsen med stormsteg. Som sagt så ska franska Ladurée öppna på Upper East Side inom kort. Vi testade Macaron Café  som ligger mellan Madison och Park Avenue på 59:e gatan, men finns på ett ställe till på Manhattan.

Jag åt en med mörk choklad, en med mango och en med rosor. Chokladen sparkade inte helt oväntat rumpa med de andra två. Jodi åt en med jordnötsmör, en med svart vinbär och viol och en som smakade champagne. Hon var nöjd men efter att ha bott i Paris så tyckte hon inte att de kunde mäta sig med Ladurées macarons.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s