Magnolia Bakery

Standard

I Carrie-land i Greenwich Village ligger Magnolia Bakery, även det världsberömt efter sin medverkan i Sex and the city. Jag tycker att stället är överskattat och väljer aldrig att ställa mig i den långa kön som alltid ringlar utanför den lilla butiken på Bleecker street. Minst lika goda cupcakes finns att få på ett flertal ställen utan att behöva köa i en timme.

Men just idag så var det helt tomt på Magnolia, så jag slog till och köpte en Red velvet cupcake. Och den var väl ok, men verkligen ingen sensation. Jag vidhåller alltså min tes att Magnolia fortfarande lirar på fiolerna från att ha varit med i en av världens bästa tv-serier. För riktigt goda och smakrika cupcakes så föreslår jag att ni går hit istället. Fler cupcake-tips från New York lär dyka upp under sommaren.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s