Madison Square Park

Standard

Förutom Central Park så är nog Madison Square Park min favorit på Manhattan. Den ligger precis vid Flatiron Building där Broadway och 5th avenue möter varandra. Den är inte så stor, men lummig, blommig, välskött och alltid välbesökt. Inte minst för att hajpade hamburgerhaket Shake Shack ligger där. Sedan en tid tillbaka smyckas också parken med ett gigantiskt vitt huvud mitt i parken. Oklart varför.

Jag promenerade dit med en smoothie från Jamba Juice, en kaka jag köpt på Farmers market på Union Square och några av mina favorittidningar. Sen låg jag där i parken, läste mina tidningar, lyssnade på folk och lät till slut stadens larm tona bort och slumrade till i nån timme. Lovely!

Skvaller, Current events och nöjesindustrinyheter. Mina intressen i ett nötskal.

Det här var vad jag såg när jag öppnade ena ögat och kisade lite under min tupplur.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s