Bridge and tunnel people

Standard

Jag åkte ner till området precis söder om Ground Zero. Där bor Ivan, Daniel och Cesar. Ivan är en vän till en vän som jag lärde känna här för två år sen.

En fördrink, ett stopp på en födelsedagsfest på en märklig bulgarisk bar på Lower East Side och sedan vidare till Pasha, en nattlubb i Hells Kitchen som är en av de största i stan med 5 våningar med olika dansgolv.

Vi var tydligen där för musiken, uppenbart var detta ett ställe för ”bridge and tunnel people”, det vill säga förortsmänniskor som åkt genom tunnlarna eller över broarna för att festa på Manhattan. På dem ser man inte med blida ögon som Manhattanbo.

Jag kunde dock inte låta bli att skratta, det var som att man tagit hela casten från Jersey Shore, mångdubblat dem och fyllt stället med dem. Jag mötte så många Snooki- och Situation-kopior att det till slut kändes som en fars. Jag har aldrig sett så många guido juice heads på ett och samma ställe, ni som har sett Jersey Shore vet vad jag menar.

Annons

»

  1. Pingback: Out with a Bain « Emmas New York

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s