Laundry day

Standard

Att tvätta på en laundromat skiljer sig ju inte ett dugg från att tvätta i källaren hemma, mer än på de två tråkiga punkterna att man måste betala för det och att man måste sitta och titta på maskinen tills den är färdig och sen göra samma sak med torktumlaren.

Ändå känns det så väldigt exotiskt på nåt sätt.

Annons

»

  1. Louise Boije af Gennäs nya Högre än alla himlar. Del ett i vad som ska bli en trilogi om ett gäng stockholmsmänniskor under hela 00-talet. Ganska besviken än så länge, inget hon gör blir bättre än Stjärnor utan svindel, den tyckte jag mycket om.

  2. Aha. Gillade också Stjärnor utan svindel jättemycket. Jag har precis avslutat En dag. Den som alla läst. Och jag föll för den jag med. Men: 1. skulle ha läst den på engelska, värdo att sitta och översätta tillbaka till engelska 2. det är inget annat än skandal att Anne Hathaway ska spela Emma i filmen. Inget ont om Anne men åh så fel för den rollen.

    • Jag läste En dag på engelska när jag var i Indonesien i höstas, men blev nog inte helt färdig med den. Filmen har premiär här innan jag åker hem så jag ska med bestämdhet se den, men ja, SKANDAL med Hathaway.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s