Pommes frites

Standard

Eftersom jag konstaterat att pommesen man får till burgarna inte riktigt håller måttet så gick jag till ett ställe där man bara gör pommes frites. Det heter just så och ligger i East Village på 2nd avenue mellan 7:e och 8:e gatan.

Inte heller här var jag egentligen riktigt nöjd även om vitlök- och rosmarin-majonnäsen jag åt till var grym, de har ett 30-tal olika toppings och ett tiotal olika majonnäser. Den minsta portionen var såklart stor nog att mätta två. Men som sagt, inte helt nöjd,  jag vill ha min pompa krispigare än så här.

Annons

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s