Fairytales of New York

Standard

Livet här har gått in i en helt annan lunk den senaste veckan. Jag lever nästan som om jag vore hemma, förutom att det är helg varje dag. Sover tills jag vaknar, äter frukost i sängen, kollar lite amerikansk webb-tv, somnar om ett par timmar till. Går ut och springer en runda, hänger på tvättomaten, handlar lite dagligvaror, droppar in på en massage eller pedikyr om jag känner för det, drar en runda på stan på jakt efter inget särskilt.

Stressen att hinna med saker är obefintlig, jag har hunnit allt som jag ville och lite till. Nu njuter jag bara av att vara här. Jag var rädd för att tiden skulle gå fort, och det var ju lätt att tro att de här fem veckorna bara skulle rusa iväg, men jag måste ärligt säga att de inte gjort det. Alls. Det känns som att jag har varit här länge länge och det är 10 dagar kvar tills jag ska åka hem. Jag har till och med unnat mig att ha lite tråkigt ibland. Och det, mina vänner, det är lyx.

Annons

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s