OMG it’s Suri Cruise!

Standard

Jag vet inte om det här med paparazzifotografering kanske är det jag ska ägna mig åt i framtiden, jag är nog lite för feg för att gå nära nog.

Jag har visserligen träffat och pratat med Kofi Annan, men undrar ändå om inte det här smäller högre. Suri Cruise är ju ändå världens kändaste barn. Haha, well. Det var helt absurt att möta dem på gatan i SoHo i alla fall. Katie, som man knappt ser på bilden, går framför livvakten i en slokhatt, sen var det Suri, som vanligt i klackar, klänning och med en docka i famnen och ett annat lite äldre barn som också var med dem.

Jag gick åt samma håll som dem och förstod inte förrän vi var typ jämnsides vilka de var. Jag har lite som vana att kolla in folk som ser ut att gömma sig, tex med hatt eller solglajjor när det regnar, just för att se om de är kändisar. Det innebar att jag alltså stod precis bredvid Katie Holmes, vid ett övergångsställe, när jag valde att titta henne i ansiktet, våra blickar möttes och då föll polletten ner. Först efter det såg jag Suri.

De var lågmälda och gick lungt och tittade i skyltfönster och pratade lite. Inga andra fotografer verkade vara i närheten. Just här är det ju väldigt lungt men de kom från Broadwayhållet och där märkte man att folk betedde sig konstigt runt omkring dem, även om ingen riktigt sa nåt.

Konstig liv alltså.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s