I’m on top of the world

Standard

Ok, jag kommer aldrig mer att åka upp i Empire State Building. Top of the Rock var SÅ mycket bättre! Att ta sig igenom biljettkassa, säkerhetskontroll, gångar och hissar tog kanske 15 minuter. Hissen har ett glastak och ett belyst schakt som gör att man kan se rakt upp när man ursnabbt åker upp de 67 våningarna till toppen.

Trots att jag varit här i över en månad nu så hoppade jag bokstavligt talat jämfota av glädje när jag kom upp till toppen och såg utsikten. Vemodet som sedan kom över mig att det snart är slut, inte roligt.

Annons

Ett svar »

  1. Vackert som en saga! Jag vill inte heller att det ska ta slut! Jag vill läsa mer o mer, varje dag om dina äventyr! Dags att gå ut på krogen nu… Eller springa ikapp ng snygg amerikan. Love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s