Att bygga luftslott i betongdjungeln

Standard

Det har blivit dags för mig att slå hål på mitt luftslott och lämna betongdjungeln. Jag hade enormt höga förväntningar på den här resan, men New York har levererat så mycket mer än jag kunde hoppats. Varje dag har varit lyckad, allt har gått min väg och jag har älskat varje stund.

Bloggen får stanna här i New York tycker jag. Tack alla ni som följt, läst, kommenterat och länkat, ni har adderat ännu ett glädjeämne till min resa.

Puss & Kram

Emma

Annons

»

 1. Som jag på olika ställen skrivit tidigare så har det på alla sätt varit roligt att följa dina fem veckor. Du har verkligen lyckats balansera dina upplevelser och skriva om det på ett mycket bra sätt och att R.E.M. skulle dyka upp på slutet var inte oväntat…Tack för att vi fått vara med på din resa!

  • Haha, ja R.E.M var lite förutsägbart men nödvändigt.
   Nu väntar vi bara på er resa, som jag också hoppas kommer vara väldokumenterad.

 2. Ja, det har varit så himla kul att ha kunnat hänga med dig. Jag förstår dina tårar. Men jag hoppas att du snart åker tillbaka och återupplivar bloggen. Till dess: Välkommen hem!

 3. Jag har aldrig kommenterat, men jag har läst, läst, läst! Och det har varit så himla roligt att få följa dig under de här veckorna, så mycket så att även jag känner lite tomhet över att det är över!

 4. Mnå. Jag har stora problem med separationsångest och det här känns verkligen inte bra. Fast samtidigt lite: Jag tänker att den här hösten är den hösten då du och jag bildar den där himla bokcirkeln. Och när jag tänker SÅ, ja, då känns det hela lite bättre faktiskt.
  Tack för NY-sommaren och välkommen hem!

 5. Tack för en fantastisk blogg, Emma! Jag har läst varenda inlägg, med en blandning av förtjusning och avundsjuka. :) Jag känner mig nu väldigt inspirerad och motiverad att ta till vara på och verkligen njuta av min kommande höst i San Francisco. Kanske blir min blogg lite som din, fast en västkustvariant då.

 6. Hej,
  Jag upptäckte din blogg precis i tid till att du kommit hem igen, men under kvällen har jag läst alla inlägg och älskar din sommar i New York. Älskar själv N.Y och du har verkligen inspirerat mig till att göra en liknande grej framöver! Jag undrar dock hur du egentligen fick tag på din lägenhet du bodde i?
  Tack för läsningen :)

  • Kul att du också älskade min sommar i NYC, jag gjorde också det! Jag hittade lägenheten via en annons på svenska kyrkans bostadsforum i New York.

   /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s