»

  1. Ne4r jag, Kusin, McB och Ninjatummen kle4ttrade upp i en lyktstolpe i Alingse5s i vekcan lyckades vi dra till oss re4tt bra med uppme4rksamhet fre5n massa mugglare. Jag betvivlar att ne5gon fattade vad vi gjorde de4r (ff6rutom cachee4garen som kf6rde ff6rbi och tutade) och jag tror ingen mugglare kommer kle4ttra upp i stolpen ff6r att kolla.

  2. Ett litet tips jag sje4lv skulle kunna te4nka att nappa pe5 (me5lar och fotar m.m. mem taeeptr e4r ve4l inte min grej)Jag letar eftrer en luftig tapet med fje4rilar pe5, men det e4r en sorglig brist pe5 denna typ, av vackra och lite vardagslyxiga ve4ggbekle4dnader. Jag menar ,…Vem tycker inte om Fje4rilar????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s