Just like that

Standard

Veckorna springer förbi, nedräkningen till den här sommarens New York-resa liknar inte på något sätt den jag hade förra året. Då räknade jag nästan minuterna från mars månad, ägnade timmar varje kväll åt research och kunde knappt njuta av något fram tills jag fick åka.  Nu händer massor av roliga saker hela tiden och har det så himla bra i Stockholm, men då och då slår det mig att jag ju faktiskt om bara en månad får åka tillbaka och leka i flera veckor.

Blir lite stressad och tänker att jag borde börja boka bord, kolla upp, stämma av, boka in. Men sen inser jag att det ju bara är det här jag längtar efter. Att få strosa runt på lummiga down town-avenyer utan någon som helst agenda. Gah, nu kom det nog bestämt lite fjärilar i magen ändå.

East village, First avenue

Annons

»

  1. Holy guacamole – är det bara en månad kvar nu? Ja du, var tar tiden vägen? Men då är det å andra sidan snart NYC-bloggning 4 rel här! Kul!

  2. Precis samma här! Researchen har hamnat på sidan av pga. allt kul som händer. Men å andra sidan vill jag inte planera för mycket… Vill ju som du bara kunna gå planlöst på en lummig aveny!

    En månad kvar ja.. Jisses, snart kommer resfebern nog slå till på riktigt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s