Vi ses på andra sidan

Standard

Nu är vi på Arlanda och ska strax boarda. Det här är förresten Lisa, min partner in crime de första två veckorna. Lisa är en av de smartaste människor jag känner och vet dessutom hur man roar sig som ingen annan. Bra kombo!

20120701-091012.jpg

Vill också passa på att tacka personen som messade mig halv fem i morse och som är orsaken att jag faktiskt är på flygplatsen nu, eftersom jag GLÖMDE att ställa väckarklockan. Panik! Men all’s well that ends well. Vi ses hörrni!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s