Magi på en takterrass

Standard

Om man råkar vara i New York på 4th of July. Om man råkar bo på exakt den plats där fyrverkerierna skjuts av. Och om man dessutom råkar ha tillgång till en privat takterrass att uppleva spektaklet ifrån. Då kan man ta den upplevelsen och pinna den på sin topplista över mest minnesvärda saker i livet.

Jag brukar inte vara särskilt imponerad över fyrverkerier, men det här var något av det mäktigaste jag varit med om. Och varje gång man trodde att det var slut så fortsatte det, än mer storslaget och vackert koordinerat än tidigare. Det var faktiskt helt magiskt.

Jag fattar att det här såklart inte gör sig på bild, men här har ni ändå ett gäng.

Annons

»

  1. Maffigt! Åh, ni har det så bra, det är så jädrans roligt att följa med på resan. Me lovez it! (Jag avhåller mig från att kommentera allt, men var så säker på ATT jag läser alla inlägg. Yup, stalkervarning, men också lite revansch för min egen sura NYC-upplevelse)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s