De här kvällarna

Standard

Som Lisa påpekade idag så är New York verkligen två olika städer. En på dagen och en på natten. Och om jag måste välja, så väljer jag kvälls- och natt-New York. Det går inte att beskriva hur underbart det är att bara röra sig ute på gatorna när solen håller på att gå ner och när alla barer och uteserveringar fylls med glada människor.

I kväll reflekterade solen på de nya tornen så att de såg ut som discokulor.

Nu ska jag gå och lägga mig, vi har lite nya utflyktsplaner i morgon. Men utanför fönstret har ovädret brakat loss. Blixtarna lyser upp hela himlen och åskmullret skakar om huset. Mysigt ändå, hoppas bara att det lagt sig till i morgon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s