»

 1. Emma! Vilken fantastisk blogg du har! Hittade den då jag sökte efter lite new york tips och kan väl inte annat än konstatera att jag kommit rätt! Jag såg bland annat att du var på ink48 takbar i augusti 2011 och tänkte höra om prisnivån? om jag förstår det rätt ska de ha goda hamburgare, men jag hittar inte priset någonstans! Du råkar inte ha någon aning?? va tyckte du förövrigt om ink48? Tacksam värre för svar! :P

  • Hej! Kul att du hittat hit!
   Jag har varit på Ink 48 både förra året och nu förra veckan, men bara på deras takbar som heter The Press Lounge. Jag tror inte att man kan äta där uppe, utan bara dricka. Det är dyrt som attans, ett glas vin kostar 15 dollar. Men värt att ta ett glas för utsikten.

   Kanske att de har en restaurang längst ner i hotellet, men för att äta skulle jag rekommendera att gå någon annanstans.

   Lycka till!
   /Emma

 2. Va snällt av dig att svara! Verkligen jättesnällt att du lägger ner energi på det – cred till dig! Tack så mycket för tipsen, jag ”håller med” och följer dina råd, så tack!

  Ps. dina senaste inlägg har varit grymt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s