Such a beautiful disease

Standard

Idag hade jag planer på att göra en utflykt upstate, men när jag vaknade i morse så insåg jag att jag inte hade det minsta lust att lämna stan.

Så jag ägnade förmiddagen åt att läsa en bok från pärm till pärm på terrassen. Sen trotsade jag värmen och dagens sinnessjuka luftfuktighet och gav mig ut på en långpromenad längs med vattnet norrut. Hela tre sommarprat hann jag lyssna på.

Efter en eftermiddagsnap och en dusch har jag strosat runt i The Village ikväll och ätit en svingod burgare på Five Guys, bästa i stada. Nu har jag parkerat mig i den enorma dubbelsängen framför tv:n med varenda tänkbar kanal som finns och väntar in säsongspremiären av Breaking Bad.

Gudars skymning vad jag älskar att bara vara i den här stan!

Annons

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s