Biff och Bea

Standard

20120722-102539.jpg

På Schillers på Rivington på Lower East Side åt jag min första måltid 2012, det finns något symboliskt över det.

20120722-102553.jpg

Efter 22 dagar var det äntligen dags att äta pommes, och om man ska äta dem nånstans så är det här. När man väl sitter och äter en riktigt god köttbit, pommes och bearnaise så undrar man varför man någonsin äter något annat någonsin. Så .Himla. Gott.

20120722-102840.jpg

Frida fyllde år och fick ett tomtebloss i sin tårta.

Annons

»

      • Nu i höst ska jag bo i korsningen andra avenyn och tionde. Kan inte tänka mig ett bättre läge. Älskar East Village. Men jag blir bara där i 8 dagar. Är avis på dina långa vistelser.

        • Håller med, grymt läge. Jag bodde 5 veckor på Bowery, mitt emot Bowery Hotel, förra sommaren. Perfekt läge. Nu när jag bor i Meatpacking åker jag typ till East Village varje kväll, SÅ mycket härligare stämning där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s