Sommar utan tv? I think not.

Standard

– En sista fråga bara. I ditt allra första mail till mig så frågade du om det fanns tv i lägenheten. Det var en lite udda fråga tycker jag. Är det något särintresse du har?

– Eh ja. Jo. Det skulle man väl kunna säga.

Det här var mitt första samtal med hyresvärden i New York. Och det kanske ÄR en udda sak att verkligen försäkra sig om att det finns en tv i det som ska vara ens hem under 5 veckor, men jag har provat att leva korta perioder utan tv förut och det har inte gått så bra. Dessutom så är det så väldigt spännande att se amerikansk tv på plats. Inte bara alla fantastiska serier sönderhackade av reklambreaks utan även de knäppa over the top nyhetssändingarna, reklamfilmerna som till skillnad från den svenska fortfarande är helt ironibefriade, de dagliga nöjesnyhetsprogrammen, jag hatälskar allt.

Idag fick jag ännu ett mail från hyresvärden:

”Jag kan berätta att jag precis installerat kabel-TV lagom till din ankomst, så det blir många kanaler att välja mellan.”

Det kommer att bli en bra sommar.

Annons

»

  1. Det bästa med ”min” lägenhet i USA är den stora platt-tv:n, de många hd-kanalerna, och TIVO! Jag älskar TIVO! Jag förstår inte hur man kan leva utan det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s