Vi ses på andra sidan!

Standard


Jag kan faktiskt inte riktigt förstå att tiden verkligen är inne. Att jag ska få göra det här på riktigt. Nu.

I januari bestämde jag mig för att spendera sommaren i New York. I februari bokade jag lägenheten och flygbiljetten. Det har varit 5 långa månader av väntan och längtan. 5 månader som kanske inte varit en promenad i parken och då har det varit skönt att ha den här resan att se fram emot.

När jag kommer tillbaka är det nästan höst, en höst som i dagsläget innehåller en del frågetecken. Och så får det vara. För en enda gångs skull ska jag bara försöka leva i nuet, när nu nuet råkar vara av ett sådant slag att man vill leva i det. Wish me luck!

Annons

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s