Mitt bästa

Standard

Om jag bara fick välja en sak att göra i New York så skulle det vara det här. Fika i parken. Gå till närmsta deli och plocka ihop lite vad man är sugen på och sen sätta sig på en bänk och bara njuta av lugnet.

Jag väljer gärna en del av den nordöstra delen av parken, idag åkte jag upp till 103:e gatan och utgick därifrån. Här är det lugn och ro, inga turister bara några enstaka joggare och svarta och latinamerikanska kvinnor och de blonda barnen de passar.

Jag tycker så mycket om de här bänkarna som är tillägnade nån som gjort nåt bra. Eller bara nån som någon tyckte om.

För en knapp 50-lapp fick jag iskaffe, några chokladkakor med valnötter och en låda med färsk frukt som jag själv plockade ihop.

Jag gick längs Jackie Kennedy Reservoir på väg söderut genom parken. Upper West Side tornar upp sig magnifikt där på andra sidan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s