FIKA NYC

Standard

Den svenska espressobaren FIKA som öppande på 58:e gatan för några år sedan har nu expanderat till tre olika locations på Manhattan. Dessutom så har de blivit väldigt framgångsrika på chokladfronten, tack vare Moas kompis Håkan som nu gör kometkarriär som chocolatier i New York. Han har precis landat en deal som innebär att hans praliner ska börja säljas på Whole Foods, vilket är väldigt stort.

Vi fick en privat pralinsmakning när vi tittade förbi FIKA på Pearl street tidigare idag (där man för övrigt genom ett glasfönster kan titta på när Håkan jobbar). Lyxigt var ordet! Brännässla, pepparkaka och svartpeppar med ananas var några av smakerna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s