The making of a skyskrapa

Standard

Jag flyttade hem från New York på sommaren precis innan 11 september 2001. Varje gång jag besöker Ground Zero så har det hänt massor med uppbyggnaden av det nya, men jag blir ändå alltid lite nedstämd där och jag tycker ännu inte att jag vant mig vid en skyline utan tvillingtornen.

Just nu håller New York som bäst på att förbereda sig inför 10-årsdagen av terrordåden och flera nya skyskrapor är på väg upp i skyn, men på just de platser där tornen stod kommer inga nya hus att byggas utan två stora vattenhål med fall i en ny park.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s