Order in and take away

Standard

En 10 minuters promenad hem till Håkan och Maria på Lower East Side blev tack vare ett hastigt skyfall en dubbelt så lång taxifärd, med något så originellt som en helamerikansk taxichaufför. Kvällen bjöd på trevligt häng med sushi som levererades hem till dörren.

Hemåt framåt natten blev det i alla fall en promenad och lyckan när jag inser att vi går förbi glass-stället Il Laboratorio del Gelato på East Houston precis innan de ska stänga och hinner få med oss en glass på vägen. Jag valde bort smaker som dragon, svart vallmo, rosepeppar och chokladsorbet till förmån för basilika och kanel.

Annons

Ett svar »

  1. Härligt mina älskade töser, att följa era upptåg i Stora staden. Det är nästan som om man är lite där också. Jag är väldigt avundsjuk på allt ert ätande och fikande och botaniserande i allt vad matupplevelser heter. Tur att du beskriver det så väl. Sen tänker jag att det räcker att TITTA på alla läckerheterna.. Ha det fortsatt gott och var rädda om er kram mor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s