Hetast just nu

Standard

Morgonens löprunda handlade mest om att försöka springa i skugga så mycket som möjligt. Jag kom inte ut förrän åtta och då var temperaturen redan upp i närmre trettio grader och morgonsolen var stekande het. Den här värmen stör mig för övrigt inte alls, jag njuter av den, utom just när jag ska springa då kanske.

Jag sprang österut till East River Park och följde sedan East River norrut till 34:e gatan och sen tillbaka längs 2:nd avenue. En ok runda men det var egentligen lite för varmt för att springa.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s