TKTS

Standard

I morse promenerade vi ner till South Street Seaport för att köa oss till billigare Broadway-biljetter. TKTS säljer kvällens osålda musikalbiljetter till halva priset och är alltid ett hett turisttips, men än bättre är att välja deras South Street-location istället för den vid Times Square. Där är det dels lugnare och mindre folk och dels kan du köpa biljetter till morgondagens matineér och inte bara till kvällens föreställningar. Vi var där i tid, hamnade först i kön och behövde bara köa i någon timme.

Nu är vi ägare till toppenbra platser på kvällens förställning av Mamma Mia på The Wintergarden Theater och till morgondagens Billy Elliot som matineé. Jag har velat se Billy Elliot i flera år men det har alltid varit superssvårt att få biljetter. Eftersom vi ändå köat och eftersom biljetterna var halva priset (fortfarande inte billigt, det är dyrt att gå på musikal på Broadway), så slog vi till på två föreställningar. Jag ser väldigt mycket fram emot det här!

Annons

Ett svar »

  1. Pingback: Broadway in Bryant Park « Emmas New York

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s