I’m your biggest fan I follow you until you love me

Standard

Ok, det här är kanske inte mitt stoltaste ögonblick, men när jag inser att Alexander Skarsgård sitter på Gemmas uteserving på Bowery Hotel precis mittemot min lägenhet så kan jag inte låta bli att ta några paparazzibilder från fönstret.


Jag gick förbi honom på väg hem och var sååå nära att säga: ”Oh Alex, I loved you in Hundtricket!” Nä, det var jag inte, men det hade varit lite roligt.

Annons

»

  1. Jag hade förmodligen inte vågat prata med honom men jag hade hatat mig själv sedan för att jag inte gjort det. Chansen att han skulle prata tillbaka kanske inte skulle vara större än när en annan svensk hälsar over there.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s