Två musikaler på 20 timmar

Standard

Vi klämde som sagt in två musikalbesök på mindre än ett dygn. I tisdagskväll såg vi Mamma Mia och den var såklart toppenbra. Bra show, catchiga låtar och väldigt duktiga artister. Man gick därifrån med ett leende på läpparna.

I går såg vi matineén av Billy Elliot och det var utan tvekan det bästa jag någonsin sett på en teaterscen. Scenografin, musiken, koreografin och skådespelarna var på en nivå som jag tvivlar på att man skulle kunna se i Sverige. Och killen som spelar Billy, herregud vad duktig han var! Jag brukar inte vara den som blir berörd av dans, men jag började nog gråta minst fyra gånger under den här förställningen. Jag är så glad att jag äntligen har fått se den.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s