Dessert truck

Standard

Ända sedan Mat-Niklas besökte den här ambulerande dessert-lastbilen i ett matprogram för några år sedan har jag velat testa deras efterrätter. Men man kan aldrig så noga veta var och när man kan hitta den. Tack vare att jag följer den på Twitter så kunde vi konstatera att den skulle befinna sig mellan 3:e avenyen och Astor Place fram till 23.00 idag och det är ju ett stenkast från min lägenhet och passade oss utmärkt som en nattfösare på väg hem.

Dessert truck har en handfull desserter på menyn, alla för bara 6 dollar styck. Rejäla och gjorda av bästa råvaror håller de här efterrätterna högsta klass. Den creme brulée och chocolate breadpudding med vaniljsås vi åt var….jag känner att jag börjar få slut på superlativ till all mat jag beskriver i bloggen…..så i brist på ord, väldigt goda.

Dessert truck har blivit så populära att den numera har en stationär destination på Clinton Street på Lower East Side.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s