Empire state of mind

Standard

Moa är ju förstagångsbesökare och som en sådan måste man besöka någon av stadens utsiktsplatser. Eftersom jag senare i sommar ska upp på Top of the Rock så blev det alltså Empire State Building för oss idag. Men om vi vetat när vi ställde oss i kön att det skulle ta 2,5 timmar att ta sig upp och 30 minuter att ta sig ner så hade vi nog skitit i det. Utsikten är visserligen magnifik, men knappast värd det tråkiga köandet det innebär.


När vi köat i närmre två timmar var jag på så dåligt humör att jag var tvungen att posa med en stor King Kong-maskot för att muntra upp mig själv.

Jag insåg att jag blivit sinnessjukt höjdrädd och tyckte på allvar att det var rätt jobbigt där uppe ibland. Mest för att jag fick tvångstankar att kasta ut saker. Sån är jag.

Det här är en roof top bar som ska testas senare i sommar.

Ok, tummen upp, det var helt ok. Men jag konstaterar att jag gillar Manhattan bäst från marken och låter det gärna gå ett decennium till innan jag åker upp i Empire State Building igen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s