Vanessas Dumplings

Standard

Åtta stora dumplings och två sesampannkakor, en med grönsaker och en med Peking-anka. En lunch för två men som med säkerhet kunde mättat hela det fotbollslag i parken som vi ägnade lunchen att titta på. Det hela gjorde oss 6 dollar fattigare. 6 dollar! För 4 dumplings betalar du 1 dollar.

Den här typen av ställe finns det ganska många av i Chinatown, vi valde det mest populära, Vanessas Dumplings på Eldrige street. Kanske bästa lunchdealen i stan. Om det är de bästa dumplingsen får jag väl lova att återkomma till. Men de var väldigt goda även om kanske sesampannkakorna var den stora överraskningen för mig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s