Eileen’s cheesecake

Standard

Eileen’s cheesecake på 17 Cleveland Place i Soho är en institution här i New York med snart 40 år på nacken. Kändisar som Beatles och Frank Sinatra har stått i rad för att hylla vad de anser vara landets bästa cheesecake. Eileen’s har till och med over night delivery vart som helst i USA, bara en sån sak. Så om du bara har cash kan du stilla ditt cheesecakebegär var du än råkar befinna dig. Nu befinner jag ju mig precis i området och kunde alltså bara kika in i den lilla butiken för ett smakprov.

Vi provade en vanlig och en med rocky road-topping. Den vanliga smakade just rätt vanligt, men den med kolasås, choklad och nöttäcke var faktiskt fantastiskt god.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s