Running out of places to run

Standard

Tack vare regnet igår och i natt var det en helt annan luft att andas i morse. Detta tillfälle fick inte passera mig förbi så jag snörade på mig skorna och gav mig ut på en runda.

Lika härligt som det är att springa längs vattnet på båda sidor av ön, lika snårigt är det att försöka manövrera sig genom stadens gator för att ta sig till kuststräckorna. Speciellt knivigt, som ni ser på bilden, var det att ta sig från västa sidan över till östra via området nere vid World Trade Center och Financial district, då jag mötte enorma lämmeltåg med kostymnissar på väg till jobbet. Nästa runda får nog föregås av en tunnebanetur upp till Central Park.

När jag sprang söderut längs västra stranden fick jag spela hjälte då jag i farten lyckades fånga en tennisboll med enhandslyra och hindrade den, till spelarnas glädje, från att hamna i Hudson River.

Ännu en morgon i mitt NYC-liv. Behöver jag påpeka att jag fortfarande gillar det?

Annons

»

  1. Tycker du börjar ha det trist, bara springer, fikar, dricker iskalla drycker, ser tråkiga msk o byggnader. Vandrar runt utan mål i parker… Helt förbannat underbart o jag älskar varje nytt inlägg! Ååå vad jag är glad för din skull. Genom dina uppdateringar känns det nästan som om jag är me på ett litet hörn! Keep up the good work

    • Tack rara du! Jag hoppas så att vi lyckas tajma våra usa-vistelser nån gång. Jag tänker på Inez nästan varje dag eftersom det kryllar av Hello Kitty-prylar i stan, finns till och med en butik med bara såna saker uppe vid Times Square.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s