Världens mest ombloggade macka

Standard

Avokadomackan på Café Gitane kan vara den mest ombloggade, i alla fall om man läser svenska modebloggar. Alla svär de att det här är det bästa man kan äta i New York. Eftersom Gitane på Mott street bara är en kort promenad från mej så bestämde vi oss för att äta frukost där i morse, och såklart äta avokadomackan. Och blogga om den.

Och mackan var faktiskt väldigt god, men min största behållning från frukosten var att sitta och lyssna på de två männen bredvid oss. Två filmproducenter, en amerikan och en britt. De pratade business och om en film som den ena höll på att producera i Barcelona. Det droppades namn som om det inte fanns någon morgondag och de försökte bräcka varandra med historier om vem som hade mest skit att säga om de kändaste namnen i branschen. Mycket underhållande.

Annons

Ett svar »

  1. Pingback: The Butcher’s daughter | Emmas New York

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s