The Today Show

Standard

Ett av mina favoritcountryband, Zac Brown Band spelade på The Today Show i morse och jag hade tänkt vara där i tid för en bra plats. Men jag vaknade inte av alarmet så klockan var närmre sju innan jag tagit mig upp till Midtown och Rockefeller Plaza.

Det var kul att vara där även om jag inte stannade hela tiden. Men största behållningen var ändå att lyssna på folket runt omkring mig. Eftersom detta är ett stort countryband var det fans från Indiana, Kansas och Texas. De pratade med sina sydstatsdialekter väldigt mycket om hur dyrt allting var i New York och att de var tvugna att köpa jordnötter i affären innan de gick till baren för att ha råd att dricka öl.

Hade som sagt ingen toppenutsikt, kolla in videon istället om ni vill se vad jag skulle sett om jag gått upp i tid.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s