Den som väntar på nåt gott..

Standard

På McDonalds har man ett motto gällande köer som lyder: ”Two deep is too deep.” Alltså om det står fler än två i kö så är det för många, då måste man jobba på snabbare. Det här mottot har alltså INTE Shake Shack. Men erkänn att man blir lite nyfiken på hur goda hamburgarna kan vara som man ställer sig i en sån här kö för att få äta?

Det var alltså ljust när jag ställde mig i kön och hann bli mörkt innan jag kom fram. Här betyder det visserligen inte så mycket eftersom det mörknar oerhört snabbt. Men jag stod i kön i en dryg timme innan jag fick beställa och väntade sen ungefär en kvart på maten.  Så. Var det värt det?

Jag måste säga att stripsen här var de bästa hittills, i alla fall i krispighet, kanske inte i smak. Hamburgaren var väldigt saftig och god, men den hade inte lika bra smaker som den jag åt på Five Guys. Jordgubbshaken var gjord från scratch och smakade väldigt bra.

Kommer jag att köa i en timme nån mer gång för att få äta Shake Shacks burgare? Förmodligen. Kanske redan nästa vecka.

Annons

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s