Lata sommardagar, på väg att ta slut

Standard

För två veckor sen så var jag ganska säker på att jag skulle vara rätt nöjd när det väl var dags att åka hem. Jag kände att jag gjort allt jag ville och att det nog inte skulle bli så jobbigt som jag kanske trott att lämna New York.

Jag hade fel Jag har ändrat mig. Jag är inte färdig, inte på långa vägar. Det ska inte alls bli skönt att komma hem. Jag vill bara vara här och vara här hela tiden. Kan jag inte bara får stanna i min lilla låtsasbubbla av lathet och New York-glam? Kan jag inte bara få det?

Annons

»

  1. För mig får du stanna, helt klart! Kan inte i min vildaste fantasi förstå att det har gått så många veckor! Du är en fantastisk underhållare! I love u!
    Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s