Om inte Mohammed kan komma till berget…

Standard

Ja ni fattar ju hur förutsägbart det är, men självklart är mitt hem fullt med saker som påminner mig om New York. Jag undrar hur det hade sett ut om jag faktiskt bott i New York, hade jag ändå fyllt hemmet med New York-prylar eller hade jag nöjt mig med att det fanns utanför dörren?

Så här ser det ut hemma hos mig.


Min favoritpryl är registreringsskylten som faktiskt inte är köpt i någon turistbutik utan satt på bilen som jag körde under det året jag bodde i New York. I USA byter man hela registreringsskylten på samma sätt som vi bara byter (bytte?) klistermärket som sitter på. Så då tog jag med mig den hem.

Notera också gärna nyckelringen som jag fick när jag var på inspelning av Ricki Lake i New York hösten 2000, och har suttit i min nyckelknippa sen dess. Den har kilat stadigt med oräkneliga hemnycklar genom åren (tillsammans med Marge Simpson som varit med mig sen Kanarieöarna 1998).

Annons

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s