Million dollar listing New York

Standard

Jag har en ny besatthet. Reality-showen Million Dollar Listing New York som gått på den amerikanska tv-kanalen Bravo under våren. I den följer man tre mäklare i New York som alla säljer sviiiiiindyra lägenheter på Manhattan. En av dem är svenske Fredrik Eklund.

Det här programmet bjuder på så mycket. Dels är det New York-porr utan like, man får lära sig massor om New Yorks fastighetsbusiness och man får se många spektakulära lägenheter på Manhattan. Sen är programmet också utmärkt castat och dramatiserat, de tre mäklarna är underbart underhållande, inte minst Fredrik Eklund, som förutom att prata felfri amerikanska fast med Lidingö-i, också visar varför han blivit så framgångsrik på det han gör.

Våningarna som säljs är i mångmiljonklassen (ja vi pratar dollar) och det blir återigen uppenbart att pengar och stil inte nödvändigtvis går hand i hand.

För övrigt så var de i ett avsnitt i byggnaden som jag ska bo i till sommaren. Trots att de har ett pet-spa i lobbyn så tar de tydligen inte emot boende med kängurur som husdjur, fick köparen i programmet bittert erfara . Bra att veta.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s