Rooftop gardens

Standard

Satt idag, för jobbets räkning, och researchade rooftop gardens i New York. Jag tänker så här: Om man nån gång i livet sitter i sin egen trädgård, högst upp i en skyskrapa på Manhattan, inte kan det väl finnas något mer i livet man önskar sig då? Nån säger: ”Kan jag ge dig nåt? Guld? Bacon? Evig kärlek?” Man ba: ”Nä tack, I’m good.”

Bilderna ovan är från trädgårdarna på Rockefeller Center, de är inte öppna för allmänheten, men man kan tydligen hyra dem för privata arrangemang som bröllop och sånt.


Här sitter nån lycklig jäkel på Upper West Side, korkar upp sin fredagsöl och tittar ut över Central Park.

Jag är som sagt lite fastighetsskadad efter alla avsnitt av Million dollar listing. Men just nu finns det inget annat jag kan tänka på än ett penthouse i etage med en tillhörande rooftop garden. Jag tycker inte att det är för mycket begärt, jag tycker verkligen inte det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s