Highly addictive fro-yo on the go

Standard
20120721-005927.jpg

Även New Yorks finest behöver sig en froyo-fix på kvällen.

Vare sig det är Phileo Yoghurt, Flavaboom, Yoghurt Station eller min personliga favorit 16 Handles, så finns det ingen amerikansk trend som jag vill ta med mig till Sverige så mycket som lösvikts-froyo. Frozen Yoghurt i en uppsjö av olika smaker häller du själv i en bägare, den minsta storleken är väl på en halvliter eller så, och sen öser du på med alla tänkbara toppings från frukt, kaksmulor, nötter, godis och såser till musli, choklad och cheesecakebitar. Sen väger man hela härligheten och betalar per pound.

Jag är ju, sen gammalt, tokig i skiten. Främst som natt-snack på väg hem. Lovely!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s