Himlen är oskyldigt blå

Standard

Efter den tryckande hetta och disighet som legat över stan de senaste veckorna, och sedan ovädret som drog in, hade idag Manhattan återhämtat sig och bjöd på en ganska ovanlig klarblå himmel med några enstaka tussmoln och torra sköna 28 grader och sol.

En dag där det var svårt att slita blicken från skyn.

Och tack vare att jag gick med blicken mot skyn så fick vi se de här budskapen som skrevs bland molnen, bara ett ögonblick var de där innan de suddades ut igen. Fråga mig inte hur det gick till. Vi lyckades inte heller fatta hela budskapet men nöjde oss med det här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s