Kallt

Standard

20131225-114306.jpg
De sa på nyheterna i morse att det är den kallaste juldagen sen 2000. Då bodde jag här och jag minns att vi var praktiskt taget insnöade.

Idag är det ingen snö, och helt ärligt säkert bara någon minusgrad. Men det är nåt med kylan på Manhattan, den är fuktig och tränger genom märg och ben och en minusgrad känns snabbt som 10. Jag svär att jag frös om ögonen under min tidiga promenad upp mot midtown.

Det knäppaste är ju att det var värmerekord här för bara ett par dagar sen med över 22 grader varmt.

Jag är väldigt nöjd att jag köpte en riktigt varm vinterjacka innan jag åkte hit. I övrigt är min strategi att alltid ha en hot chocolate i handen. Gärna en med pepparmintsmak, vilket är som att dricka After Eight. Ni hajar ju…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s